Descargar AudioLibro Foc i Sang (Cançó de gel i Foc) de George R.R. Martin

Descargar AudioLibro Foc i Sang (Cançó de gel i Foc) de George R.R. Martin año 2018

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Foc i Sang (Cançó de gel i Foc)
 • Autor del audiolibroGeorge R.R. Martin
 • Fecha de publicación: 6/10/2018
 • EditorialALFAGUARA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónLiteratura
 • ISBN: 9788420434117
 • Valoración del audiolibro: 4.08 de un máximo de 5
 • Votos: 419
 • Autor(a) de la reseña: Torivia Pérez Álvarez
 • Valorado con una puntuación de 4.16 de un máximo de 5
 • Fecha: 29/8/2018
 • Duración: 11 horas con 9 minutos (448 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 19/07/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: MP3 - FLAC - MPEG4 - WAV - AIFF - WavPack - WMA - TTA (compresión 7Z - ZIP - LZ - RAR - CBC - BZ - TAR.GZ)
 • Incluye un resumen PDF de 79 páginas
 • Duración del resumen (audio): 1 hora con 1 minuto (39.5 MB)
 • Servidores habilitados: KickAssTorents - MEGA - FileServe - Demonoid - Mediafire - 4Shared - FreakShare - Torrent - BitShare - Torrent Project
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: El nou llibre de George R.R. Martin narra la fascinant història dels Targaryen, la dinastia que va regnar a Ponent tres-cents anys abans de l'inici de «Cançó de gel i foc», la saga que va inspirar la sèrie de HBO, Joc de trons. Segles abans que tinguessin lloc els esdeveniments que s'expliquen a «Cançó de gel i foc», la casa Targaryen, l'única dinastia de Senyors Drac que va sobreviure a la Maledicció de Valyria, es va assentar a l'illa de Rocadrac. Us presentem el primer volum d'un total de dos en què l'autor de Joc de trons explica amb gran detall la història d'aquesta família tan fascinant: començant per Aegon I Targaryen, creador de l'icònic Tron de Ferro, i seguint per la resta de les generacions de Targaryens que van lluitar ferotgement per conservar el poder, i el tron, fins a l'arribada de la guerra civil que gairebé els va fer desaparèixer. Què va passar realment durant la Dansa de dracs? Per què era tan perillós apropar-se a Valyria després de la Maledicció? Com era Ponent quan els dracs dominaven el cel? Aquestes i moltes altres són les preguntes a les quals respon aquesta monumental crònica, narrada per un culte mestre de la Ciutadella, que anticipa el conegut univers de George R.R. Martin. Foc i Sang és la gran oportunitat que tenen els lectors de conèixer una altra visió de la fascinant història de Ponent. Aquesta obra, magníficament il·lustrada amb 85 làmines inèdites de Doug Wheatley, esdevindrà, sens dubte, una lectura ineludible per a tots els fans de l'aclamada sèrie.

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del género o colección Literatura

Otros audiolibros del año 2018

Otros audiolibros del autor George R.R. Martin