Descargar AudioLibro Nou Dies d Abril (Inspector Mascarell 6) de Jordi Sierra I Fabra

Descargar AudioLibro Nou Dies d Abril (Inspector Mascarell 6) de Jordi Sierra I Fabra año 2018

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Nou Dies d Abril (Inspector Mascarell 6)
 • Autor del audiolibroJordi Sierra I Fabra
 • Fecha de publicación: 21/10/2018
 • EditorialROSA DELS VENTS
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónLiteratura
 • ISBN: 9788417444075
 • Valoración del audiolibro: 4.62 de un máximo de 5
 • Votos: 556
 • Autor(a) de la reseña: Dicideria Pisano
 • Valorado con una puntuación de 4.19 de un máximo de 5
 • Fecha: 28/7/2018
 • Duración: 4 horas con 14 minutos (168 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 05/07/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: MP3 - WAV - FLAC - AIFF - MPEG4 - WMA - AIFF - OPUS (compresión ZIP - RAR - DMG - EML - ALZ)
 • Incluye un resumen PDF de 40 páginas
 • Duración del resumen (audio): 30 minutos (20 MB)
 • Servidores habilitados: Torrent - Send U It - FreakShare - Uploaded - Dropbox - MyUpload - DivShare - Google Drive - MEGA - BitShare
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda Bolsillo
 • Descripción o resumen: Sisè llibre de la sèrie de novel·la policíaca de Jordi Sierra i Fabra, ambientada a la Barcelona de mitjans del segle XX. Involucrat en una trama relacionada amb els intents de l'Espanya franquista per apropar-se als Estats Units, l'inspector Mascarell es jugarà realment la vida. Abril del 1950. La policia deté en Miquel Mascarell. El seu nom surt a l'agenda del fill d'un periodista amic seu afusellat pel règim. El jove és acusat de l'assassinat d'un diplomàtic espanyol. En Miquel es veu obligat a investigar què ha passat per demostrar la seva innocència i també per ajudar el noi. El diplomàtic acabava de ser expulsat dels Estats Units. Per què? Els dies en què Espanya intenta per tots els mitjans ser reconeguda internacionalment i acostar-se sobretot als Estats Units, i quan a l'horitzó ja s'albira la «venda» de les bases de Morón, Saragossa, Torrejón de Ardoz o Rota, en Miquel descobreix que l'ambaixada espanyola a Washington és un colador per a la intel·ligència nord-americana. Un paper massa important perquè el servei secret rus es mantingui inalterable: les bases nord-americanes a Espanya poden desequilibrar el mapa europeu. Amb el seu habitual rigor documental, mostrant els clarobscurs de l'Espanya de la segona meitat del segle XX, Nou dies d'abril segueix el rastre de les cinc novel·les anteriors: Quatre dies de gener, Set dies de juliol, Cinc dies d'octubre, Dos dies de maig i Sis dies de desembre.

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros de la editorial ROSA DELS VENTS

Otros audiolibros en el idioma Catalán

Otros audiolibros del año 2018

Otros audiolibros del autor Jordi Sierra I Fabra