Descargar AudioLibro Cremaràs en la Tempesta de John Verdon

Descargar AudioLibro Cremaràs en la Tempesta de John Verdon año 2018

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Cremaràs en la Tempesta
 • Autor del audiolibroJohn Verdon
 • Fecha de publicación: 2/12/2018
 • EditorialROCA EDITORIAL DE LIBROS
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela negra
 • ISBN: 9788416700738
 • Valoración del audiolibro: 4.42 de un máximo de 5
 • Votos: 428
 • Autor(a) de la reseña: Fransisca Vásquez
 • Valorado con una puntuación de 4.02 de un máximo de 5
 • Fecha: 16/7/2018
 • Duración: 6 horas con 15 minutos (252 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 27/06/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: Apple Lossless - Shorten - MPEG4 - WAV - WMA - MP3 - FLAC - WavPack (compresión LHA - 7Z - JAR - ZIP - RAR)
 • Incluye un resumen PDF de 58 páginas
 • Duración del resumen (audio): 41 minutos (29 MB)
 • Servidores habilitados: MEGA - Torrent - Hotfile - Mediafire - Demonoid
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda Bolsillo
 • Descripción o resumen: L'esperada nova novel·la del John Verdon, autor del best seller internacional Sé lo que estás pensando.La tensió ha anat en augment a White River. L'imminent primer aniversari de la mort d’un motorista negre pel tret d’un policia local inquieta una població econòmicament deprimida i racialment polaritzada.S’han pronunciat discursos incendiaris. Han començat manifestacions irades. Hi ha hagut casos aïllats d’incendis i saquejos.Enmig de tota aquesta agitació, un franctirador mata un agent de policia i la situació es descontrola. El fiscal de districte del comtat acudeix a Dave Gurney, detectiu d’homicidis retirat del Departament de Policia de Nova York, amb una proposta estranya: vol que en Gurney dugui a terme una investigació independent de l’homicidi i que l’informi directament a ell. Tot i tenir alguns recels sobre la singular oferta, en Gurney acaba acceptant l’encàrrec. Els seus dubtes s’intensifiquen encara més quan coneix el tremendament ambiciós cap de policia local, en els mètodes agressius i possiblement il·legals del qual podria trobar-se l’origen de la inquietud dels ciutadans. La situació a White River es torna tensa de debò quan es produeixen més morts en el que sembla ser una escalada de revenges. No obstant això, quan en Gurney es pregunta per la veritable naturalesa de tot aquest bany d...

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros en el idioma Catalán

Otros audiolibros del autor John Verdon