Descargar AudioLibro Diccionari Primària Valencià (3ª Ed.) de Varios Autores

Descargar AudioLibro Diccionari Primària Valencià (3ª Ed.) de Varios Autores año 2018

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Diccionari Primària Valencià (3ª Ed.)
 • Autor del audiolibroVarios Autores
 • Fecha de publicación: 3/12/2018
 • EditorialVOX / BIBLIOGRAF
 • IdiomaValenciano
 • Género o ColecciónIdiomas
 • ISBN: 9788499742762
 • Valoración del audiolibro: 4.54 de un máximo de 5
 • Votos: 864
 • Autor(a) de la reseña: Borjas Brambila
 • Valorado con una puntuación de 4.82 de un máximo de 5
 • Fecha: 29/9/2018
 • Duración: 14 horas con 22 minutos (576 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 07/06/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: FLAC - MPEG4 - MPEG-4 DST - MP3 - WAV - WMA (compresión TAR.BZ - XZ - TAR.XZ - TAR.BZ2 - ZIP - TZO - RAR)
 • Incluye un resumen PDF de 105 páginas
 • Duración del resumen (audio): 1 hora con 20 minutos (52.5 MB)
 • Servidores habilitados: Zippyshare - Hotfile - 4Shared - Torrent Downloads - Mediafire - Torrent
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: El Diccionari Primària de Valencià està concebut com un instrument didàctic que satisfà les necessitats d’un alumne que cursa els cicles mitjà i superior de l’Educació Primària a la Comunitat Valenciana. Es tracta d’un diccionari semibilingüe compost per dos grans blocs: el primer està format pel diccionari de valencià amb 13 000 entrades i 23 400 accepcions que recullen el lèxic que ha de dominar un alumne en acabar la Primària, amb tota la informació que aporta el diccionari monolingüe, juntament amb les traduccions al castellà de cadascun dels sentits. El segon dels blocs està format per un glossari castellà-valencià que conté les equivalències en castellà de totes les accepcions del diccionari amb les seves traduccions en valencià. A més a més, el Diccionari Primària Valencià conté diferents tipus d’elements iconogràfics i complementaris: • Els dibuixos interiors, com a recolzament de les definicions. • Els dibuixos de les 32 làmines a color que es poden aprofitar per a fer una actualització de referents de naturalesa lingüística i, que permeten a l’alumne l’aprenentatge de paraules noves i sentits de forma integral. • Els quadres de conjugació dels models irregulars. • Els quadres gramaticals, amb informació sobre les diferents categories gramaticals i certes relacions semàntiques.

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del género o colección Idiomas

Otros audiolibros del año 2018