Descargar AudioLibro La Meva Historia (Edicio en Catala) de Michelle Obama

Descargar AudioLibro La Meva Historia (Edicio en Catala) de Michelle Obama año 2018

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: La Meva Historia (Edicio en Catala)
 • Autor del audiolibroMichelle Obama
 • Fecha de publicación: 24/4/2018
 • EditorialROSA DELS VENTS
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónHistoria
 • ISBN: 9788417444358
 • Valoración del audiolibro: 4.9 de un máximo de 5
 • Votos: 194
 • Autor(a) de la reseña: Nicole Nollola
 • Valorado con una puntuación de 4.42 de un máximo de 5
 • Fecha: 13/7/2018
 • Duración: 5 horas con 58 minutos (240 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 21/05/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: WAV - MPEG4 - MP3 - WMA - OGG - FLAC (compresión ZIP - RAR - ISO - 7Z)
 • Incluye un resumen PDF de 47 páginas
 • Duración del resumen (audio): 37 minutos (23.5 MB)
 • Servidores habilitados: Torrents.me - Hotfile - FileServe - Microsoft OneDrive - Google Drive - KATCR
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: El llibre de memòries íntim, poderós i inspirador de l'ex-primera dama dels Estats Units. Protagonista d'una vida plena i d'èxit, Michelle Obama ha esdevingut una de les dones més icòniques i captivadores de la nostra era. Com a primera dama dels Estats Units d'Amèrica i primera afroamericana en realitzar aquesta funció, va contribuir a fer que la Casa Blanca assolís els índex d'obertura i pluralitat més grans de la història; es va erigir com a defensora destacada de les dones i les nenes als Estats Units i a la resta del món; va proposar canvis dràstics amb la finalitat de promoure uns hàbits saludables i actius en les famílies i va acompanyar el seu marit quan el país passava per alguns dels moments més terribles de la seva història. Durant aquesta trajectòria, ens va ensenyar passos de ball, va fer furor al programaCarpool Karaokei va aconseguir criar dues filles que toquen de peus a terra tot i l'implacable escrutini dels mitjans de comunicació. A les seves memòries, profundament reflexives i fascinants, Michelle Obama invita el lector a entrar dins el seu món tot narrant les experiències que han bastit el seu caràcter: des de la infantesa a la zona del sud de Chicago fins als anys que va viure a la residència més famosa del món, passant també per l'etapa de directiva empresaria...

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del año 2018

Otros audiolibros del género o colección Historia

Otros audiolibros en el idioma Catalán