Descargar AudioLibro Tres Dies d Agost (Inspector Mascarell 7) de Jordi Sierra I Fabra

Descargar AudioLibro Tres Dies d Agost (Inspector Mascarell 7) de Jordi Sierra I Fabra año 2018

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Tres Dies d Agost (Inspector Mascarell 7)
 • Autor del audiolibroJordi Sierra I Fabra
 • Fecha de publicación: 12/4/2018
 • EditorialROSA DELS VENTS
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónLiteratura
 • ISBN: 9788417444570
 • Valoración del audiolibro: 4.55 de un máximo de 5
 • Votos: 705
 • Autor(a) de la reseña: Eufracio Agirre
 • Valorado con una puntuación de 4.85 de un máximo de 5
 • Fecha: 5/8/2018
 • Duración: 3 horas con 57 minutos (160 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 28/07/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: TTA - FLAC - AAC - WAV - MPEG4 - WMA - MP3 (compresión ISO - RAR - CBR - EML - ZIP)
 • Incluye un resumen PDF de 28 páginas
 • Duración del resumen (audio): 20 minutos (14 MB)
 • Servidores habilitados: Mediafire - Monova - Dropbox - FileServe - Hotfile - Torrent Project - Microsoft OneDrive - Torrent
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda Bolsillo
 • Descripción o resumen: El setè cas de l'inspector Mascarell, la sèrie de novel·la policíaca de Jordi Sierra i Fabra. Miquel Mascarell té tres dies per resoldre un misteri que resta en peu des de fa dotze anys, i que està relacionat amb els bombardejos de 1938 a Barcelona. Agost del 1950. En Miquel i la Patro es disposen a passar un dia de platja magnífic. Tanmateix, tot es torça quan la Patro desapareix sense més ni més i en Miquel rep una nota molt explícita: si no resol en tres dies un cas que va deixar inacabat l'any 1938, la Patro morirà. Des d'aquest instant, contra rellotge, en una Barcelona colpejada per la canícula estival, en Miquel haurà d'afrontar, un cop més, els fantasmes del passat. El cas que no va tancar a causa d'una malaltia sobtada, i que va resoldre un altre inspector apressadament i va causar la mort d'un innocent, es remunta als cruels bombardejos del març del 1938 sobre la ciutat. Uns bombardejos que, després dels de Guernica, van ser els més sanguinaris i salvatges de la guerra. La bomba que va fer esclatar la cantonada de la Gran Via amb el carrer de Balmes és el detonant de la història. Allí va aparèixer el cadàver d'un soldat que no va morir per causa de l'explosió, sinó que va ser assassinat. Per qui? Per què? A més a més en plena investigació descobrirà una cosa que li canviarà la vida. Una cosa que afecta la Patro. Una cosa que el farà suar tant o més que la calor.

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros en el idioma Catalán

Otros audiolibros del género o colección Literatura

Otros audiolibros de la editorial ROSA DELS VENTS