Descargar AudioLibro Camisa de foc (Versió 2018) de Anna Carreras

Descargar AudioLibro Camisa de foc (Versió 2018) de Anna Carreras año 2018

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Camisa de foc (Versió 2018)
 • Autor del audiolibroAnna Carreras
 • Fecha de publicación: 3/5/2018
 • EditorialNAVONA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela contemporánea
 • ISBN: 9788417181420
 • Valoración del audiolibro: 4.14 de un máximo de 5
 • Votos: 825
 • Autor(a) de la reseña: Hijinia Baltierres
 • Valorado con una puntuación de 4.41 de un máximo de 5
 • Fecha: 29/7/2018
 • Duración: 3 horas con 20 minutos (136 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 13/07/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: AU - FLAC - MPEG-4 SLS - WMA - MP3 - WAV - MPEG4 (compresión TAR.BZ2 - ZIP - RAR - TZ)
 • Incluye un resumen PDF de 27 páginas
 • Duración del resumen (audio): 19 minutos (13.5 MB)
 • Servidores habilitados: Demonoid - Box - Hotfile - Dropbox - Uploaded - BitShare - FileServe
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Amb el record persistent d'un primer amor misteriosament desaparegut, quan la protagonista coneix un home hi cerca una obsessió. Com és en realitat la delicada, angelical, càndida, però també intel•ligent i maligna dona-d'ombra-cansada? La història se centra en una jove, d'uns trenta anys, malalta permanent ingressada en un psiquiàtric, malalta d'amor i de desig, que ha assassinat i trossejat diversos homes amb patologies diferents. Amb fragments de tots ells ha reconstruït el rostre del seu misteriós amant, George G. El cas crida l'atenció d'un psiquiatre, que pren l'expedient per estudiar-lo. És el contingut d'aquest dossier (un parell de poemes, un relligat que sembla una novel•la, amb la història i la patologia de cadascun dels amants, i un sobre que conté una carta d'amor dirigida a George G) el que estructura i teixeix la història. Els personatges són malalts com nosaltres, com els que ens trobem cada dia a la feina, a l’ascensor. Una novel•la de terror sorprenent, esgarrifosa, allunyada dels mons de ficció romàntics i dels universos paradisíacs. Som davant una Lady Frankenstain del segle XXI. Camisa de foc és una novel•la escrita amb un llenguatge contundent i elèctric que remou la consciència i porta als límits de les obsessions i els deliris a què l'amor pot arribar a conduir. Un dibuix novel•lat poè...

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros de la editorial NAVONA

Otros audiolibros en el idioma Catalán

Otros audiolibros del género o colección Novela contemporánea