Descargar AudioLibro La Filla del Rellotger de Kate Morton

Descargar AudioLibro La Filla del Rellotger de Kate Morton año 2018

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: La Filla del Rellotger
 • Autor del audiolibroKate Morton
 • Fecha de publicación: 27/5/2018
 • EditorialROSA DELS VENTS
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela negra
 • ISBN: 9788416930982
 • Valoración del audiolibro: 4.16 de un máximo de 5
 • Votos: 806
 • Autor(a) de la reseña: Marsial López Ruiz
 • Valorado con una puntuación de 4.49 de un máximo de 5
 • Fecha: 9/9/2018
 • Duración: 7 horas con 39 minutos (312 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 13/06/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: OPUS - WMA - MP3 - Apple Lossless - Vorbis - FLAC - WAV - MPEG4 (compresión AZW - RAR - DMG - ZIP - AZW4)
 • Incluye un resumen PDF de 49 páginas
 • Duración del resumen (audio): 34 minutos (24.5 MB)
 • Servidores habilitados: JustBeamit - Mediafire - BitShare - Torrent - Your Bittorrent - Microsoft OneDrive
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: Torna una de les grans autores contemporànies. El meu nom real? Ningú el recorda. Els successos d'aquell estiu? Ningú més els sap. L'estiu del 1862 un grup de joves artistes, guiats per l'apassionat i brillant Edward Radcliffe, viatja a Birchwood Manor, una mansió a Berkshire. Tenen un pla: viure uns mesos reclosos i deixar-se emportar per la inspiració i la creativitat. No obstant això, quan l'estiu arriba a la fi, una dona ha mort d'un tret i una altra ha desaparegut, s'ha perdut una joia de valor incalculable i la vida de l'Edward Radcliffe s'ha enfonsat. Uns cent cinquanta anys més tard, l'Elodie Winslow, una jove arxivera de Londres, descobreix una cartera de cuir que conté dos objectes sense cap relació aparent: una fotografia en sèpia d'una dona de gran bellesa, habillada amb un vestit victorià, i el quadern d'esbossos d'un artista, en el qual hi ha un dibuix d'una casa de dues teulades a la vora d'un riu. Per què aquest esbós de Birchwood Manor li resulta tan familiar, a l'Elodie? I qui és aquesta dona tan bella que apareix a la fotografia? Li revelarà els seus secrets? Narrada per diverses veus al llarg del temps,La filla del rellotger és la història d'un assassinat, un misteri i un robatori, i també una reflexió sobre l...

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del año 2018

Otros audiolibros del género o colección Novela negra

Otros audiolibros de la editorial ROSA DELS VENTS