Descargar AudioLibro Populisme de Ferran Saez Mateu

Descargar AudioLibro Populisme de Ferran Saez Mateu año 2018

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Populisme
 • Autor del audiolibroFerran Saez Mateu
 • Fecha de publicación: 27/9/2018
 • EditorialL ABADIA DE MONTSERRAT
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela contemporánea
 • ISBN: 9788491910008
 • Valoración del audiolibro: 4.84 de un máximo de 5
 • Votos: 432
 • Autor(a) de la reseña: Reyna Carrera
 • Valorado con una puntuación de 4.41 de un máximo de 5
 • Fecha: 23/9/2018
 • Duración: 3 horas con 1 minuto (119 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 11/05/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: MPEG4 - FLAC - Vorbis - MP3 - WAV - AC3 - WMA - Apple Lossless (compresión TAR.BZ2 - TBZ - XZ - ZIP - RAR - DEB)
 • Incluye un resumen PDF de 25 páginas
 • Duración del resumen (audio): 20 minutos (12.5 MB)
 • Servidores habilitados: Torrent - FreakShare - RARBG - Copiapop - MEGA - Ivoox - Dropbox - FileServe - Mediafire
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: A què ens referim exactament quan parlem de populisme? Què tenen en comú personatges tan diferents com Donald Trump, Viktor Orbán, Nicolás Maduro, Marine Le Pen, Silvio Berlusconi, Beppe Grillo o Rodrigo Duterte? El concepte de populisme sol ser emprat avui com una crossa retòrica amb connotacions pejoratives. És només això? El populisme no és una ideologia, sinó un llenguatge emocional basat en contraposar una abstracció anomenada 'poble' amb unes elits indefinides que són transformades segons les necessitats dels qui governen. En aquest assaig, que combina rigor acadèmic amb un estil àgil i entenedor, el professor Ferran Sáez Mateu fa un breu repàs de la història del populisme, n'identifica les principals característiques i, finalment, explora quin pot ser el seu futur.A què ens referim exactament quan parlem de populisme? Què tenen en comú personatges tan diferents com Donald Trump, Viktor Orbán, Nicolás Maduro, Marine Le Pen, Silvio Berlusconi, Beppe Grillo o Rodrigo Duterte? El concepte de populisme sol ser emprat avui com una crossa retòrica amb connotacions pejoratives. És només això? El populisme no és una ideologia, sinó un llenguatge emocional basat en contraposar una abstracció anomenada "poble" amb unes elits indefinides que són transformades segons les necessitats dels qui governen. En aquest ...

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del año 2018

Otros audiolibros del género o colección Novela contemporánea